Την άφησε μικρό κoριτσάκι για να πάει στον πόλεμο και όταν γύρισε την βρήκε...      Πώς θα αντιδρούσες αν ανακάλυπτες ότι αυτή που κάθεται στο διπλανό έδρανο, στην διπλανή καρέκλα στο πανεπιστήμιο, είναι πορνοστάρ;
Οι συμφοιτητές της Μπελ Νοξ πάντως το υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη θέρμη ότι μία από τις κοπέλες του πανεπιστημίου έχει διπλή ταυτότητα και τα βράδια γυρίζει πορνό ταινίες. Όχι όμως και ο πατέρας της που είχε πάει στο Αφγανιστάν και βρήκε την κόρη του πoρνοστάρ.
Η Μίριαμ Γουίκς, ή όπως είναι το «καλλιτεχνικό» της, Μπελ Νοξ, είναι 18 χρονών και αποφάσισε τον περασμένο Σεπτέμβρη να εγγραφεί στο πανεπιστήμιο Duke, αφού είχε βγάλει κάποια λεφτά από την συμμετοχή της σε ταινίες πoρνό. Άλλωστε, τα δίδακτρα 60.000 δολαρίων δεν της άφησαν άλλη

επιλογή.
«Ένιωσα ότι δεν είχα πάρα πολλές επιλογές. Απλά έβαλα στο google πως να γίνετε πoρνοστάρ και είδα όλα αυτά τα πρακτορεία μοντέλων και έστειλα τα βιογραφικό μου τις διαστάσεις μου και άρχισαν να μου τηλεφωνούν μέσα σε λίγες ημέρες και οι άνθρωποι έλεγαν ότι ήθελαν να με προσλάβουν».
«Μου αρέσει το σeξ και έβλεπα πάντοτε πoρνοταινίες, οπότε μου φάνηκε λογικό να πληρώνω το κολέγιο μου κάνοντας κάτι που αγαπώ πολύ» λέει η Νοξ στην εφημερίδα New York Daily News.
«Όλοι με ρωτούν γιατί να θέλω να κάνω πoρνό. Ο λόγος είναι τα χρήματα, και αυτή τη στιγμή θα αποφοιτήσω χωρίς χρέη κάνοντας κάτι που μου αρέσει πολύ. Η εμπειρία μου στην πoρνο-βιομηχανία δεν ήταν παρά απολαυστική. Και αν κάποιος εργοδότης στο μέλλον αποφασίσει να με κρίνει επειδή κάποτε δούλευα ως πoρνοστάρ, τότε δεν θα ήθελα να δουλεύω για αυτόν ούτως ή άλλως» συνεχίζει.
Ο πατέρας της όμως, ο Κέβιν Γουίκς δεν ήξερε πως να αντιδράσει όταν έμαθε γι΄αυτό. Ο Κέβιν είναι παντρεμένος με μια Ινδή από την Ουάσινγκτον και έχει 3 παιδιά. Ανάμεσα τους και η Μίριαμ, η οποία βλέποντας ότι τα λεφτά για να πάνε όλα τα αδέλφια στο πανεπιστήμιο είναι πέραν των δυνάμεων της οικογένειας, αποφάσισε να πάρει την ζωή στα χέρια της.
Ο Κέβιν έφυγε πριν μερικά χρόνια για το Αφγανιστάν για να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως στρατιωτικός γιατρός. Όταν γύρισε ήρθε αντιμέτωπος με το άσχημο γι΄αυτόν νέο.
Πηγή από την οικογένεια της δηλώνει ότι οι γονείς της είναι συγκλονισμένοι, αλλά δεν σκοπεύουν να την διώξουν από το σπίτι. Η ίδια η Μπελ λέει πως «οι γονείς μου θα πρέπει να κατηγορήσουν τους εαυτούς τους καθώς μου έκοψαν την χρηματική βοήθεια. Πως αλλιώς θα μπορούσα μόνη μου να βρω 5.000 δολάρια το μήνα; Πάντως, η οικονομική βοήθεια από το κράτος ήταν πολύ μικρή και η οικογένεια μου δεν θα μπορούσε να αντέξει το βάρος.»Close